• Solutions is onderdeel van Co & Co

Lunch!


Tijd staat nooit stil, het tikt en tikt maar door. We gaan maar door in ons leven en dan is het weleens mooi om eens stil te staan. Stil te staan bij de volgende stap in de ontwikkeling van Co & Co. De essentie van Co & Co is verbondenheid. Met de ontwikkeling van de gezamelijke lunch is de impact daarin natuurlijk heel belangrijk.

De komst van Melly is dan ook meer dan noemenswaardig. Melly bewerkstelligd een evolutie in dit zeer belangrijke bedrijfsproces.

Vroeger

Vroeger..... toen ging de collega met de zwakste suikerspiegel ’s-middags op een drafje naar de kleine Spar aan de Van der Takstraat op het Noordereiland.

Terwijl de boterhammetjes en het beleg bij elkaar geraapt werden kon er ondertussen aan de Prins Hendrikkade de tafel gedekt worden. Zo werd er een fundering gelegd voor gezellig gezamelijk lunchen.

 

       

Proces

Gezellig samen lunchen is er altijd ingebleven, ook nu we groter zijn gegroeid. Het proces eromheen is alleen wel langzaam veranderd naar... ja... een echt proces! De dames van de admin hebben jarenlang de bijbehorende taken verdeeld en opgenomen maar ook in deze vorm van werken is een update live gegaan. Omdat we maar blijven groeien en we het voor iedereen leuk willen houden, hebben we besloten om ons voortaan te laten verwennen door Melly.

Welkom

Melly komt elke dag om te zorgen dat alle Co-tjes zich even kunnen ontspannen en de broodnodige vitamientjes binnenkrijgen. ‘Ons verwennen' zoals ze zelf zegt, waarbij we een vrolijke en gezellige collega mogen verwelkomen maar ook weer een groeimoment hebben meegemaakt.

Marijke Klerk-Kok

Contact: Marijke@co-co.nl