• Solutions is onderdeel van Co & Co

Nieuw Kantoor


Denk je eens in: een zonnestraal komt door de kier van de deur, de zon schijnt en de bekende geur van een goede bak koffie in een frisse omgeving. Je hebt een uitnodiging gehad om bij Co & Co te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Op de achtergrond het deuntje van ‘our house’ van Madness. Een kantoor met een huiselijk interieur waar de alom bekende sfeer van Co & Co verraad dat we ontzettend trots zijn op ons nieuwe vertrek.

Per 1 juni is het dan zover (was 1 april dan toch een grap?). Groei gaat dan van luchtkastelen naar een echt paleisje met het huiselijke gevoel van een nieuw kantoor en de daarbijhorende extra ruimte. Deze is nodig om het natuurlijke verloop van ons mooie bedrijf te kunnen faciliteren in een atmosfeer waar mensen met een opgewekt gevoel naar hun betaalde hobby komen.

Want ja, Co & Co begint uit haar (sloophout) jasje te groeien. Steeds meer bedrijven ervaren onze service als onmisbaar in hun mogelijkheden om te groeien. Maatwerk software is nu eenmaal een ‘must’ om strategisch voordeel te behalen en bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Iets waar wij gewoon erg goed in zijn.

Vandaar dat we met trots kunnen vertellen dat we, in ons huidige kantoorpand, verhuizen van de 6e naar de 3e verdieping en daarmee bijna verdubbelen in m2.

Wees welkom om eens te komen kijken hoe het geworden is :)

Robin Harrold

Contact: Robin.harrold@co-co.nl