• Solutions is onderdeel van Co & Co

Affiniteit

Hier hebben we extra feeling voor

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

 Kom op de koffie

Je kan nog zo hetzelfde denken, doen en zijn, een verwantschap creëer je niet, dat groeit. Bij Co & Co weten we maar al te goed wat groeien inhoudt. Onze affiniteit gaat namelijk uit naar bedrijven die IT zien als een middel om strategisch voordeel te behalen of het werk net even makkelijker maken. En dan zit maatwerk software als gegoten. Vandaar dat we in de loop van de jaren groei hebben ervaren, zowel bij onszelf als bij onze klanten.

Perfect fit

One size fits all? Daar geloven wij niet in! Ieder bedrijf is uniek, maar door maatwerk kunnen wij voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Maatwerk fits all.

Hoe verschillend ook de perfect ‘fit’ is voor elk bedrijf, er is een gemene deler welke als een rode draad door onze organisatie verweven is: veiligheid. Met het behalen van de ISO27001 bevestigen we datgene dat we altijd al uitdragen, informatie veiligheid is essentieel en bij ons in goede handen.

Zorg(en) voor elkaar

Maatwerk is zorgen voor een mooi eindresultaat maar ook voor een proces dat tot in de puntjes verzorgd is. Zorg dragen voor een vloeiende doorontwikkeling.

De zorg is dan ook een mooie specifieke branche waar wij dagelijks ervaring in opdoen en een goede feeling hebben van wat er speelt. Door ons te meten aan de  norm van de NEN7510 voldoen wij aan de wens voor elke zorginstelling. Wij weten namelijk wat veilig omgaan met patiëntdata inhoudt. Wij herkennen de uitdagingen daarin en hebben een duidelijke structuur hoe daar mee om te gaan.

Logistiek

Logistiek is een andere branche waar we ons goed mee kunnen identificeren. IT Maatwerk moet logisch zijn en met goede software gebruik je de korste route naar succes. Tijd besparen en efficient te werk gaan. Om verouderde processen slim en effectief op te lossen met maatwerk software zijn we er bij Co & Co om je de juiste weg te wijzen.

Plezier

Want we doen graag waar we goed in zijn. Co & Co heeft de generalisten & specialisten in huis die op strategisch, tactisch en operationeel niveau mee kunnen denken en ondersteuning kunnen bieden.