• Solutions is onderdeel van Co & Co

Cultuur

Wat ons Co & Co maakt

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

 Kom op de koffie

Onze kernwaardenopen, fair, fun, professioneel en no-nonsense


Onze belangrijkste kernwaarden zijn: open, fair, fun, professioneel en no-nonsense. Zo geven wij bijvoorbeeld klanten de broncode van onze software. Wij factureren transparant en doen niet geheimzinnig als er iets mis gaat. Wij denken met je mee vanuit ‘yes, we can’. Ben je beter af met een andere oplossing? Dan verwijzen wij je door.

Wat ons energie geeft

Wij werken vanuit onze passie voor een kwalitatief hoogstaand product en helpen graag om een proces te optimaliseren. Dat zit in ons DNA en geeft ons energie. Werk mag leuk zijn, sterker nog: het is een voorwaarde om te presteren.

Juiste randvoorwaarden

Dat vertaalt zich dus ook in een prettig werkklimaat. Wij zorgen bijvoorbeeld voor ruime werkplekken, goede koffie, opleidingen en houden via een halfjaarlijks functioneringsgesprek een vinger aan de pols en vragen wat medewerkers nodig hebben.

Relaties

IT is mensenwerk, dus het bouwen en onderhouden van solide relaties met opdrachtgevers en medewerkers is een prioriteit. We zijn een dienstverlener die werkt op basis van vertrouwen, niet met dikke contracten. Wij varen wel en voelen ons goed bij langdurig partnerschap