• Solutions is onderdeel van Co & Co

Over co & co

Hoe het zo ver heeft kunnen komen

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

 Kom op de koffie

Co & Cois full-service IT-dienstverlener


Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk IT oplossingen.

We ontwikkelen en implementeren softwareoplossingen als ordersystemen, contentmanagementsystemen, corporate websites of apps. Ook koppelen wij bestaande bedrijfsprocessen en -systemen aan internettoepassingen.

Geschiedenis

Joost van Rijswijk startte Co & Co in 1998 met een studievriend vanuit een gezamenlijke passie voor IT en ondernemerschap. Joost: “We hebben van onze hobby ons werk gemaakt.” Al snel sloot Vincent de Jong zich aan. Ze pakten alles aan: bekabeling, software en zelfs neurale netwerken. Vincent: “De startfase typeer ik als onze wild west-tijd. We leerden al doende wat ondernemen is en welke kant we op wilden.”

Doorstart

Na 5 jaar pionieren gingen Joost en Vincent samen verder en was het tijd voor een doorstart en meer focus. Het duo investeerde in een volwassen pand met ruime werkplekken, een verbeterde technische infrastructuur en last but not least: lekkere koffie.

Goede basis

Dat was een spannende stap, maar geboren vanuit het idee ‘we doen het goed of we doen het niet’. Dus: de basis op orde en van daaruit verder bouwen. Het personeelsbeleid kreeg in die tijd meer vorm, net als de gerichte keuze voor maatwerksoftware.

Toekomst

Maar Co & Co staat niet stil. We groeien mee met de technologische ontwikkelingen om ons heen en gebruiken onze flexibele en pragmatische aanpak om organisaties te helpen via slimme, gebruiksvriendelijke IT oplossingen strategische voordeel te behalen.